DataTEK Group Inc. Romania

DataTEK GROUP INC este o companie creata in urma cu 8 ani, in Canada, cu scopul de a dezvolta si exploata la maxim oportunitatile oferite de tehnologia VoIP, oferind servicii care se bazeaza pe implementarea optima a tehnologiilor de varf, combinata cu ne

Comunicarea dintre oameni si organizatii a trecut prin schimbari radicale in ultimii 10 ani. Majoritatea acestor schimbari se datoreaza dezvoltarii extraordinar de rapide a internetului si a aplicatiilor bazate pe protocolul IP (internet protocol). Internetul a devenit reteaua principala de comunicatii la nivel global, surclasand retelele traditionale de voce (telefonie), determinand marii operatori de infrastructuri de telecomunicatii sa acorde o deosebita atentie tehnologiilor dezvoltate pentru VoIP sau telefonia IP.

DataTEK GROUP INC este o companie creata in urma cu 8 ani, in Canada, cu scopul de a dezvolta si exploata la maxim oportunitatile oferite de tehnologia VoIP, oferind servicii care se bazeaza pe implementarea optima a tehnologiilor de varf, combinata cu necesitatile specifice fiecarui client, oferind solutii integrate "la cheie".

DataTEK a lansat in Romania serviciul FREEcall, cel mai nou sistem de telefonie VoIP care se adreseaza in special companiilor, permitand acestora sa efectueze convorbiri GRATUITE in retea, indiferent de locatie, fara plata unui abonament.

Cu toate ca in Romania piata telecomunicatiilor a fost liberalizata in urma cu doi ani, inca nu exista concurenta reala pe aceasta piata, aceasta fiind monopolizata de marii operatori, neexistand nici o posibilitate reala de dezvoltare a micilor operatori independenti, singura posibilitate de a intra pe piata fiind aceea de a deveni dealer.

Pentru a acoperi acest gol pe piata, DataTEK a implementat cateva solutii de comunicatii bazate pe cele mai noi tehnologii din domeniu.

Datorita reputatiei castigate in Nord-America, DataTEK este reprezentant exclusiv pe Romania al CRYSTAL GROUP INC. USA, producator de elita al echipamentelor CRYSTAL, ce sunt proiectate si fabricate exclusiv in SUA, cu respectarea celor mai exigente standarde tehnice si de calitate "ISO 9001:2000" din industriile de telecomunicatii, aerospatiale si militare, cat si aplicatii guvernamentale.

Your rate:
Rating: 0/0.00/5

General office

DataTEK Group Inc.
Str.Iuliu Maniu 43
Brasov
Brasov ,500091
Romania

Phone: +40 268 41 41 41
Phone: +40 740 25 53 23
Site: http://www.datatek.ro
Contact Person

Gabriel Prodanescu / CEO
Phone: +40 268 41 41 41
Phone: +40 740 25 53 23
  • Voip Termination ISP
  • Voip consulting
  • H.323 Softswitch & CPE
  • SIP Softswitch & CPE
  • Quintum
  • Our Own ASP Solution

Providers in database: 6433
Register VoIP Provider

Calling Cards versus Call Shops

Calling Cards versus Call ShopsA decade ago, call shops were the most convenient way for tourists and immigrants to contact their families. Today however, this has changed, the number of ways getting in touch with their families abroad has increased with the Internet, and currently it is threatening to the survival of the call shops.

View more WIKI
Bulgaria Relsoft Bg Com Ltd.

Intertel Telecommunication is established in 2001 and offers one of the most modern services in the field of telecommunications - IP Voice Call - carrying voice over Internet. The company stays behind and works with the best technologies which are tested

Read more